'Reply with quote' not working

Got any suggestions on how to improve Oriel Web or this chat facility? All feedback welcomed here!

Moderators: Duffman, Colin Gallagher

Post Reply
Ezeikial
Club Captain
Club Captain
Posts: 5099
Joined: Wed Dec 10, 2008 1:00 am

'Reply with quote' not working

Post by Ezeikial » Fri Feb 08, 2019 8:57 am

'Reply with quote' function is not working for last day or two

it is possible to post a new comment, but 'Reply with quote' produces the message 'not enough characters' and multiple lines of programme code like this in the background

phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead


Ezeikial posts personal opinions and observations from this supporters perspective.

colymull
1st Team Regular
1st Team Regular
Posts: 2565
Joined: Tue Apr 15, 2008 8:30 pm
Location: Dundalk

Re: 'Reply with quote' not working

Post by colymull » Fri Feb 08, 2019 9:49 am

I'm getting those lines of code at the top of the page when I log on. And also some comments are missing!! Glad it's not just me!!
King Kenny!

User avatar
Colin Gallagher
Site Admin
Site Admin
Posts: 1382
Joined: Mon Nov 25, 2002 1:54 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: 'Reply with quote' not working

Post by Colin Gallagher » Fri Feb 08, 2019 11:27 am

Yeah, seeing that. Will have to spend some time over the weekend updating the phpbb and see if that helps. Yay!

0rl
Reserves
Reserves
Posts: 404
Joined: Thu Jun 24, 2010 1:29 pm

Re: 'Reply with quote' not working

Post by 0rl » Fri Feb 08, 2019 2:00 pm

Tapatalk not working for past few days also.

Web access seems fine other than the issues mentioned above

dell1
Reserves
Reserves
Posts: 281
Joined: Mon Aug 13, 2018 9:55 am

Re: 'Reply with quote' not working

Post by dell1 » Wed Feb 20, 2019 9:24 pm

Anyone else getting 'fatal error' type reports when posting or thanking a post, maybe its a messsage for my own posts ha!

User avatar
Colin Gallagher
Site Admin
Site Admin
Posts: 1382
Joined: Mon Nov 25, 2002 1:54 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: 'Reply with quote' not working

Post by Colin Gallagher » Sat Feb 23, 2019 10:09 am

dell1 wrote:
Wed Feb 20, 2019 9:24 pm
Anyone else getting 'fatal error' type reports when posting or thanking a post, maybe its a messsage for my own posts ha!
This was, I hope and think, down to the "thank post" extension which I have now disabled.

Post Reply